Theater Maskee speelt “Lolle op de rolle”. Indien u nog geen reservatie geplaatst hebt, dan is het nog niet te laat, maar de première van 5 november en de 10 voorstellingen komen vlug dichter. Voor sommige voorstellingen zijn de mogelijkheden al eerder beperkt. Voor andere is er nog een ruimere keuze. We geven u graag een tip over de datums met de beste mogelijkheden : – Zaterdag 5 november 20:00 – Vrijdag 11 november 20:00 – Zaterdag 12 november 20:00 – Maandag 14 november 20:00 Tickets op andere datums zijn nog mogelijk, maar de keuze is beperkter. Reservaties via Uitbureau Veldstraat 82B Gent – 09 233 77 88 – www.uitbureau.be Wacht niet te lang om te reserveren indien u bij Theater Maskee van deze nieuwe Gentse komedie van Maurice De Grauwe wil genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *