De laatste voorstelling van Piccolo na 11 jaar. Piccolo is een clown die geboren is in het circus. Hij was een geboren clown. Grapjes uithalen in het circus was zijn hobby. Tot dat Magic Michael & Piccolo elkaar tegen kwamen. Ze werden de beste vrienden en een nieuw duo was geboren. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Piccolo mag dan wel in alles bijna een grapje zien. Wat hem wel zo speciaal maakt is zijn groot hart voor de kinderen telkens alleen maar plezier te laten bezorgen. Laat je deze paasvakantie betoveren met “Piccolo’s laatste avontuur”. Goochelen, illusie, poppentheater, humor en nog veel meer. Help mee de grote schurk Mephisto te verslaan. Onze gastacteur in deze show is Jef De Smedt. Live begeleiding: Martin Van Reusel Regie: Lieven Debrauwer. Waar:Theaterzaal Dienstencentrum Ledeberg 6 – 7 april om 15 uur 2024. Tickets en info: www.magicmichael.be

Door admin