Nieuwjaars tasting whiskyclub in the Glengarry Pub , St Baafsplein 32, Gent De tasting werd gepresenteerd door de Keepers van Quaich. Waren aanwezig Loek Fransen NL., Wouter Wapenaar NL., Bob Minnekeer, Fernand Dacquin, Johahan Ivens, Geert De Bolle, Claudia Hamm. De ‘Keepers of the Quaich’ is een Schotse vereniging opgericht op 16 oktober 1988 door de vier grootste bedrijven van de Schotse Whisky-industrie Bijna alle anderen whiskyhuizen hebben zich intussen aangesloten. De vereniging heeft toe doel het eren en promoten van de betekenis en het prestige van Schotse whisky over de hele wereld. De vereniging steunt daarnaast ook heel wat projecten uit de culturele wereld financieel. De meeste Keepers zijn belangrijke mensen uit de industrie, uit de politiek en de adel, maar ook whiskyschrijvers, kenners en grote verzamelaars komen in de naamlijst voor.

Door admin