BUCK.FM: Jong in Gent opgestart in 2023 en tijdens de Gentse Feesten live podcast programma’s presenteerde vanuit The Glengarry. BUCK.FM staat synoniem voor een gevarieerde waaier aan podcast met Gent als gemene deler. Ditmaal met een gevarieerde groep jongeren, die thema’s zullen brengen wat heb beroerd. Samen met acht ‘Gentse’ Jongeren gaat Florence gedurende twaalf maandelijkse afleveringen stil staan bij deze thema’s. Jongeren gekozen uit diverse invalshoeken en interesses. Deze jongeren gaan dan hun schouders zetten voor het thema “Jong in Gent”. De taboe doorbreken dat jongeren ook geïnteresseerd zijn in wat er in de maatschappij leeft, dat ook zij een visie hebben. Zeker in 2024 waar Gent de Europese Jongeren hoofdstad is willen ze zich laten horen. Met de jongeren in dialoog gaan over diverse thema’s welke hen bezig houd. Dit met de steun van Ghent Youth Capital zullen ze ook diverse projecten steunen. Caffé Rosario (Emiel Braunplein 11 te Gent) biedt hen alvast onderdak en de nodige logistieke steun om het project maximaal te laten slagen.

Door admin