De Gentsche Handjes 2023 van de Gentsche Sosseteit werden bekend gemaakt in de Minard.

Tina De Gendt werd door luk De Bruyker ingeleid worden. Pascal Platel stelt Dirk Pauwels voor. Rudy Van der Ween heeft Johan Van de Wiele in geleid en Iljo Keisse werd door Ronie Keisse voorgesteld.Tine De Gendt is historica, schrijfster, spreekster, onderzoeker en curator. Zetelt in de Cultuurraad, Burgerplicht, Victoria de Luxe en trefpuntvzw.Dirk Pauwels is een Gentse Beeldende kunstenaar. Sedert 1965 is hij betrokken bij diverse Gentse theaterbewegingen. Momenteel is hij artistiek coördinator van Villa Voortman.Johan Van de Wiele is geschiedkundige. Tijdens zijn professionele loopbaan was hij leraar, wetenschappelijk medewerker, directeur van de dienst van culturele zaken en van de kunsthal Sint-Pietersabdij.Ilio Keisse, de jongste van het gezelschap is voormalig baan- en wegwielrenner. .Michel Bracke tekende voor de vijfde maal de 4 Gentsche Handsjes.

Door admin