FERRO NON FERRO

Tijdelijke tentoonstelling Industriemuseum Gent van 1 december 2023 tot 1 september 2024. Met je ticket voor deze expo kan je ook de andere, vaste tentoonstellingen bezoeken. Kijk rond je heen, en je ziet metaal. Van simpele paperclips tot ingenieuze machines, van sieraden tot smartphones. En ja, zelfs kunst! De expo FERRO NON FERRO dompelt je onder in de wereld van de metaalnijverheid, vol onderbelichte verhalen en onderschat vakmanschap. Ontdek in FERRO NON FERRO de geschiedenis van deze zware industrie, in een luchtig en actueel jasje. Laat je verwonderen door maffe machines en voorwerpen, zoals een metalen matrijs voor het maken van een colafles of een indrukwekkende lasrobot. De interactieve expo brengt verrassende weetjes en sprekende beelden, over tijden en grenzen heen. Info: www.industriemuseum.be

Door admin