Samenwerken werkt, verrijkt en versterkt elkaar, dat zijn de woorden van de twee acteurs, Jan De Raedt & Bob De Moor. Beide gezelschappen , Compagnie van de Leute & Vernieuwd Gents Volkstoneel, brengen in de Minard de comedie: “De Cochonnet” dit naar de hand en de regie van Frank Van Laecke. Een verhaal naar een idee in Spanje ontstaan, meer bepaald bij de petanquers, de kijker van de comedie krijgt een inkijk wat en welke rol de Coshonnet speelt in het leven van deze twee mannen. De vaste stek op de petanquebaan, de plaats waar beide heren hun frustraties ventileren. En dit over diverse onderwerpen, gespeeld door twee sterke karakter acteurs en in het Gents. Een comedie die recht uit het leven is gegrepen, met duidelijke herkenbare situaties en frustraties. Word opgevoerd in de Minard van 2 december 2023 tot/met 30 december 2023.
Tickets: www.minard.be

Door admin