W-IDEE werd als vzw opgericht anno 2004 vanuit een creatieve behoefte cultuur te bevorderen bij jonge en/of beginnende kunstenaars, uitvinders en andere rare kornuiten of instellingen.W-IDEE wil hen stimuleren, steunen, opleiden, in contact brengen met allerlei cultuurbevorderende activiteiten Jessie De Caluwe vertelt: “Vriendschap en de zee.” vrijdag 19 mei & vrijdag 23 juni 2023: Deuren vanaf 19:00 u. Stipte aanvang 20:00 u. zondag 25 juni 2023 Deuren vanaf 14:00 u. Stipte aanvang vertelling 15:00 u. In een ZEE VOL GOESTING… Decor van zes kunstenaars creaties van: Blue Glassart … vurig glaswerk en keramische kunst Gina Vanwalleghem … artistiek keramiek met grote K Maaike Eeckhout … uniek grafisch werk openbaart zich! en … drie fotografen die elk op hun manier verwonderen en ontroeren: Nina Coppesmette … licht – stralen & spiegelende reflectie Philippe Digneffe … “de poëzie van het vergankelijke” & Valérie Naessens … tijd- en plaats-loze desolaatheid der dingen. Online reserveren op  Agenda (W-IDEE.be) is noodzakelijk.

Door admin