Op zaterdag 8 maart 2023, de plechtige opening van de eerste Catwalkschool in Vlaanderen. Deze opening werd onder ruime belangstelling bijgewoond. Joyce De Troch kwam het lintje doorknippen, wenste de initiatiefneemster Kristel Hendrix heel veel succes. Ze zijn beiden van mening dat ieder mens mooi is, een vrouw kan dit extra laten stralen. Dat is net wat Kristel voor ogen heeft. Iedere vrouw mag gezien worden… rechte rug en de fierheid uitstralen.
Wie een gratis catwalkles wil volgen bij de Catwalkschool mag gerust contact opnemen met Kristel Hendrix en een afspraak maken voor een gratis kennismakingsles. In de toekomst zullen ook vaste lesdagen in de week plaatsvinden, op dinsdagavond en donderdagavond telkens van 19 tot 21 uur. Er is ook een mogelijkheid om op afspraak individueel privé lessen te volgen. Voor info en afspraak kan u Kristel Hendrix bellen of een berichtje sturen op 0473 937 758 E-mailadres: hendrix.kristel@gmail.com

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *