Het huldigingsmoment in het Oostenrijks Salon van het Gentse stadhuis.Noël Fack zingt al 30 jaar met de Dreidekker tijdens de Gentse Feesten.Zijn café Chantant in ’T Galgenhuisje samen met Charléne, tijdens de Gentse feesten staan hoog in het vaandel van de ambiance. Noël staat open voor nieuw talent te begeleiden in de muziek wereld. Musiceren, componeren nieuwe projecten staan ze samen voor open. Tijdens de vorige Gentse feesten bracht hij een gratis CD uit samen met het t’Galgenhuisje met de grootse klassiekers. Ook heeft hij zelf een project “Het Volksleven in het straatlied” Dit werk is, als Gents cultureel erfgoed, van onschatbare waarde en werd verwerkt tot een lezing, een muzikale documentaire, ambiance verzekerd , dit kan in gehuurd worden voor alle verenigingen Info : over de muzikale geschiedenis van Gent. www.noelfack.be