Het Miss De Luxe team draait op volle toeren, de selecties zijn in volle gang, opdrachten, workshops vallen aan alle kandidaten Miss De Luxe 2023 te beurt. Het gaat niet alleen om het uiterlijke, maar ook de inzet van de kandidaat Miss De Luxe. Regelmatig aan de workshops en andere contacten die georganiseerd worden door het Miss De Luxe Team. Gent in Beeld was erbij, bij de live-streaming op 1 oktober 2022. Drie kandidaten finalisten stelden zich deze avond voor, Hilde Goossens, Vienna Loor en Indra Werkbrouck. Zij zullen ook met de andere finalisten naar Griekenland gaan voor de laatste opdrachten, maar ook om elkaar beter te leren kennen. De organisator Guy Desmedt kijkt tevreden naar zijn 12de jaargang en 11de Miss De Luxe. De deelnemers zijn tussen de 18 en 55 jaar, hun gedrevenheid, sociale vaardigheden worden dan ook nauwlettend opgevolgd door de juryleden. Het is uitkijken naar 10 december 2022, dan zal de Miss De Luxe gekend zijn met een passende Gala avond te Oudenaarde. www.missdeluxe.be

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *