Op donderdag 9 juni as treden het Senioren orkest “The Evergreens” na 2 jaar stilte (corona crisis) terug op in hun lokaal Dienstencentrum Ten Hove ; Begijnhofdries 15, 9000 Gent met een aperitief concert om 11h tot 13h w. Het 7 koppige orkest brengt u gekende evergreens liederen; alsook nieuwe Gentse liedjes. We hopen đŸ€žop goed weer want dan gebeurt alles in de tuin van het Dienstencentrum . De inkom is gratis…maar wil je deelnemen (niet verplicht) aan het aperitief; Inclusief 2 glaasjes aperitief en hapjes. Inschrijven voor 2 juni 2022. Telefoonnummer 09 266 88 88 of mailen naar : LDC.TenHove@stad.gent In de lokale dienstencentra kan je kiezen uit een brede waaier activiteiten: Bewegen voor senioren (aerobic, fietsen, lijndans, pilates, (stoel)turnen, t houtsnijwerk, juwelen maken, kalligrafie, keramiek, patchwork, schilderen, en zoveel meer .