Plechtige openning van Fluvius nieuwe regiogebouw in de Paula Marckxstraat in Gent . Daarmee verlaat het netbedrijf na ongeveer een eeuw de site aan de Bomastraat binnen de Kleine Ring, dat plaats maakt voor een buurtpark en een scholencampus.In het bijzijn van een honderdtal genodigden, waaronder ook Gents burgemeester Mathias De Clercq, huldigden CEO Frank Vanbrabant en regiomanager Dirk Smet met trots het nieuwe kantoorgebouw aan The Loop in Gent in. De uitvalsbasis van Schelde-Lieve, zoals de netbeheerder zijn regio in het noorden van Oost-Vlaanderen noemt, moet daarbij een toonbeeld worden van duurzaamheid Deze nieuwbouw past in een ruimere huisvestingsstrategie van Fluvius, waarbij al de kantoren op termijn verduurzaamd worden.In totaal huisvest de regio 235 medewerkers in dit nieuwe kantoor. Zij werden, samen met hun gezin, op zondag al warm onthaald op de nieuwe site. Ze komen hier terecht in een groene omgeving: rond het gebouw is 2600 vierkante meter groen ingericht met aandacht voor onderhoudsvriendelijke, inheemse beplanting. Op deze nieuwe locatie wil Fluvius zijn klanten nog meer op zijn wenken bedienen. Het nieuwe klanten kantoor is dan ook mee verhuisd naar deze nieuwe locatie.

Door admin