The Rubettes Feat. Alan Williams (de originele frontzanger) brengen de glitter & glamour van de jaren 70 voor een laatste keer naar het podium van Capitole Gent. In de jaren 70 veroverden ze alle meisjesharten met hun goeie looks én grote hits als ‘Sugar Baby Love’, ‘Juke Box Jive’ en ‘Tonight’. 50 jaar later zijn The Rubettes Feat. Alan Williams stilaan klaar om afscheid te nemen van het podium. Wees erbij in Capitole Gent voor het ultieme afscheidsconcert van deze legendarische band! The Rubettes stoppen er eind dit jaar mee op een absoluut hoogtepunt! In heel België zullen max. een 6a 7 shows gegeven worden. Dus je kan zeker van een unieke show spreken. Tickets kosten tussen de 39 euro en 59 euro pp en koop je via www.capitole-gent.be Dit event is een organisatie van Jeroen Events ( jeroen Wiggeleer) www.jwee.be

Door admin