Uitvaart-Parel Fabienne stelt graag haar 2de vestiging voor: Een Rouwcentrum voor een waardig afscheid van uw dierbare overledene, gevestigd in Hutsepotstraat 178 Zwijnaarde. Het overlijden van een dierbare is vaak het begin van een moeilijk en lang rouwproces. Advies en professionele begeleiding van Fabienne & Quinten is dan zeker welkom. De mensen hebben graag een persoonlijke en intieme aanpak, waar de wensen van de overledene worden gerespecteerd. Nabestaanden kunnen er in huiselijke sfeer een laatste groet brengen. In de aula vinden intieme afscheidsceremonies plaats, helemaal op maat van de nabestaanden. Uw wensen, ideeën voor uw begrafenis of crematie leg die contractueel vast. Met deze mogelijkheden zorgt u ervoor dat uw nabestaanden kunnen rouwen en niet hoeven bezig te zijn met de praktische zaken van uw uitvaart. Info: info@uitvaart-parel.be – www.uitvaart-parel.be Hundelgemsesteenweg 5 Ledeberg Hutsepotstraat 178 Zwijnaarde

Door admin