De kerngroep bestaat uit Miss Michelle, de leading lead,Les Folles de Gand’ is een professioneel travestiecollectief. Het gezelschap bestaat al sinds 1999 ,de kern van travestieshows zijn Franse chansons en cabaretnummers. Tuurlijk geven ze aan dit alles een moderne draai aan om toegankelijk te blijven voor een jonger publiek. Travestie zijn moet in je zitten hij heeft altijd al een fascinatie voor gehad. Toen hij zes was, deed hij ook altijd de hakken van zijn moeder aan. Wanneer hij toneeltje speelde, ging hij ook altijd voor de vrouwenrollen. Je moet als man je vrouwelijke kantje aanvaarden, en durven cultiveren.” Miss Michelle haat het wanneer mensen hun vragen of de show kindvriendelijk zal zijn. Dat is zelfs beledigend. Wat voor dingen denken die mensen dat we uitspoken? Na al die jaren weet hij dat ze de beste babysitters zijn.Ze brengen twee keer een uur show aan een razendsnel tempo, met flitsende acts.: info: www.lesfollesdegand.be

Door admin