Al 2,5 jaar was deze Aldi, op de Brusselsesteenweg te Ledeberg verhuisd, om plaats te maken voor dit nieuwe project. Een combinatie van appartementen en kantoren werd op deze plaats gebouwd. Het project “Keizerspoort” werd vandaag (12 juli 20t23) geopend. Dit met nieuwe technologiën , zoals led-verlichting en warmte recuperatie. Me led-verlichting word 70% bespaart op de elektriciteit.Warmte word gerecupereerd van de koelers in de winkel om de winkel zelf te verwarmen.
De winkel is ook één derde groter dan de vorige, en parking is ook veel ruimer, zowel auto als fiets vind er zijn plaats. Minder validen kunnen met een lift vanuit de garage de toegang vinden naar de winkel. Lukt het niet, je kan altijd assistentie vragen bij de medewerkers van de winkel.
Het spreekt voor zicht dat de Aldi trots is op zijn parade paardje. De inrichting is aangepast in functie van de winkel bezoekers. Zoals de groenten staan bij de ingang van de Aldi, een model waar men naar streeft in alle winkels. Voor vers vlees streeft men naar 90% Belgisch en op de winkel karretjes staat een QR-Code zo krijg je de actuele folder te zien op je smartphone.

Door admin