Onlangs opende de eerste Residence Inn by Marriott in België de deuren in Akkerhage 2A, 9000 Gent.De eigenaar, de Amerikaanse ontwikkelaar Harry Gross, waarom hij opteerde voor Gent“Als student werd ik verliefd op de stad Gent. Dat was slechts het begin, ik keerde vele malen terug en ontwikkelde verschillende types gebouwen. Gent is voor mij als een tweede thuis”, legt hij uit.Dit is de eerste Residence Inn by Marriott in België. “Dit product richt zich op een segment van de markt dat geschikt is voor gasten die langer dan een dag of twee in de stad moeten blijven. Dus het idee van de kamers en de openbare ruimtes is om een ​​thuis weg van huis te bieden. De kamer zelf is uitgerust met een keuken. Er is tevens ook een living, een slaapkamer en een badkamer, evenals een werkruimte. Op slechts 34 m² heb je al deze verschillende faciliteiten. Het is een van de meest succesvolle formules ter wereld in termen van een product voor langdurig verblijf. Het is bijgevolg een toonaangevend product. Ik had het geluk vanwege mijn nauwe relatie met de Marriott Group om de franchise te krijgen en de eerste Residence Inn voor België naar Gent te brengen en ik hoop dat het hier ook een succesformule wordt.”

Door admin