Avanti Atlantis (Viva Minerva) Een komedie op Gentse radiogolven door Jeroen Maes Regie en bewerking : Patrick Van Damme Een heerlijk nostalgische komedie waarbij het publiek wordt ondergedompeld in de wereld van de Gentse Radio Atlantis Gold. Het verhaal is een Gentse bewerking van “Viva Minerva”.
Hier en daar vindt het publiek zeker verwijzingen naar de legendarische lokale Radio Atlantis uit Ledeberg. We maken kennis met de presentatoren en hun entourage.
Vrijdag 21, 28 april en 5 mei 20u
Zaterdag 22, 29 april en 6 mei 20u
Zondag 23 en 30 april 15u
Maandag 24 april en 1 mei 20u
Tien voorstellingen :“Giestig teejoater in de Gensche Toale” gaan door in Centrum Seleskest, Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent. Ruime parking, bereikbaar met openbaar vervoer, toegankelijk voormindervaliden.
Reservatie : Uitbureau, Veldstraat 82B, 9000 Gent – 09/233 77 88 www.uitbureau.be. Info op : www.theatermaskee.bewww.gentinbeeld.gent

Door admin