ALDI Wondelgem, Morekstraat 276, heeft zijn deuren gesloten van 11 maart tot 17 maart 2023. Op 18 maart kunnen hun klanten terug terecht in een vernieuwd winkel interieur. Uitgaande van de boodschappen lijstjes van de klanten, zijn de verse groenten het eerste wat je tegen komt in de nieuwe setting. Dit staat meestal bovenaan het boodschappenlijstje. Ook voor de klant een opsteker, je kan er niet naast kijken in de toekomst, dus ook dit alvast niet vergeten. De hele nieuwe opbouw is vooral aandacht besteed aan het verse product, niet alleen de groenten maar ook de vleeswaren. Aandacht voor het Belgische product, hun motto: “zo dicht mogelijk aankopen iets verder als het niet anders kan”. Systematisch zullen alle ALDI winkels deze nieuwe “look” toegemeten krijgen. Alvast aangenaam winkelen bij ALDI.

Door admin