De Klokke Roeland Cup (KRC) is een jaarlijkse demowedstrijd die OTM Gent organiseert in samenwerking met Gymnastiekfederatie Vlaanderen. Demo is een discipline waarin een (grote) groep gymnasten dans, gymnastiek in al zijn vormen en spektakel verwerkt tot één mooi geheel waarbij niet alleen choreografie en muziek maar ook kledij, lichteffecten en decorstukken een belangrijke rol hebben in het eindresultaat. Op de Klokke Roeland Cup zullen de wedstrijden van zowel C-, B- als A-niveau plaatsvinden. OTM Gent neemt dit jaar enkel deel aan het B-niveau, dit is de wedstrijd op zondag. Om de 2 jaar neemt de club ook deel aan het A-niveau waarbij vrijwel op elke wedstrijd de top 3 behaald wordt. Dit jaar werd de Klokke Roeland Cup gewonnen door Turnclub Athena. Info : www.otmgent.be www.gentinbeeld.gent www.turnclubathena.be #OTMGent #turnclubathena

Door admin