Het 26 jaar oude record is verbroken door Bashir Abdi en staat geboekt met 59 minuten 51 seconden.

Belgisch Kampioenschap Runners’ Lab Halve Marathon Gent Zondag 12/03/2023

Om 12 maart 2023 zowel voor bewoners als lopers een feest te laten worden, willen we jullie graag zo goed mogelijk informeren over de Runners’ Lab Halve Marathon Gent.Start en aankomst van de wedstrijd zijn in het Wouter Weylandtstadion te Gentbrugge en het parcours gaat langs de Scheldedijk en door Gentbrugge (zie mobiliteitsplan).De wedstrijd wordt in 2 waves gelopen, tussen 9u en 14u. Wie langs het parcours woont of in de omgeving moet zijn tijdens deze periode, houdt best rekening verkeershinder.Om de veiligheid van de lopers en de mobiliteit van de bewoners te verzekeren gelden er tussen 9u en 14u volgende maatregelen:De straten op het parcours zijn tijdens de wedstrijd afgesloten en het parcours kan slechts op enkele punten gekruist worden (zie mobiliteitsplan). E: halvemarathon@sportaround.be of bert.misplon@sportaround.be. T: +32 496 90 55 34

INFO: www.bkhalvemarathon.be

Misplon BertSportaround opdeloop.be

Inschrijven kan nog altijd.

Door admin