Locked on Looking tentoonstelling van 4 masterstudenten van Sint-Lucas… We zien er werken van Noah Haeck schilder, schetsen die even goed beelden kunnen zijn. Maar zo lang het vanuit zijn fascinatie is hij tevreden. Elen Vandeputte schilder, meestel begint het ook met een beeld. Maar ze kan een eindproduct pas noemen als ze het gevoel heeft dat het af is. Maxim Van Cauwenberge graficus, het belang van de schets is niet wat je tekent,maar dat het je ogen openhoudt. Een prikkel die ervoor zorgt dat je meer aandacht hebt. Hendrik De Pauw beeldhouwer, hij begint met een idee dat hij meestal driedimensionaal wil uitwerken.Doordat hij driedimensionaal ziet hij hoe het technisch moet uitgewerkt worden tot een eindproduct. Er is ook een publicatie markt op 18 februari 2023 voor songs, talent zoals schrijvers, illustrators, tekenaars, ontwerpers waarbij publicatie poster, prints te koop zijn Dit alles is te bezichtigen Flanelstraat 33 Gent een oude verffabriek die om getoverd is voor gevorderde en beginnende artiesten.