Opening tentoonstelling “ Het schilderende doek”

Kamagurka en Herr Seele zijn wereldberoemd samen met hun eigen leven leidende stripfiguur Cowboy Henk. In diverse landen en tijdschriften (o.a. bij ons in Humo) werden hun strips gepubliceerd. Kamagurka tekent voor het scenario, Herr Seele schept de stripfiguur maar schildert ook op doek. Deze beide heren, de nieuwe postmoderne wilde surrealisten bewerken de perceptuele wereld om deze over te brengen in onbevaarbaar conceptueel absurdisme. Zij overstijgen de burgerlijke realiteit en zuigen je mee naar het land van dromen en verbeelding. Dada, zonder dwang, Alles kan, niets moet.Andere dagen, na afspraak : +32 488 33 35 07

Kamagurka en Herr Seele in Galerie Stichting Pim de Rudder, Hoogstraat 4- 6.Assenede.

Unieke en recente werken. Te bezichtigen op zaterdag en zondag vanaf 15 uur tot laat. Deze loopt nog tot 18 december!!