Wie aan William Shakespaere denkt legt onmiddellijk de link naar het meest romantische liefdesverhaal van Romeo en Julia. Voor vele toneelliefhebbers het mooiste liefdesverhaal dat geschreven is. Het is reeds in vele vormen gebracht of uitgevoerd. Het werd opgevoerd als toneelstuk, ballet en opera en zelfs 2 maal verfilmd als “West Side Story”. De toneelgroep “Plankvast” brengt het in de theaterzaal “De Meermin” te Waasmunster. Dit onder de regie van Dirk Van Vaerenbergh, die zoals hij zelf zegt, het verhaal tijdloos heeft gemonteerd. Een gedurfde, maar zeer geslaagde en zelfs verrassende uitvoering. De prachtige lokatie “Theaterzaal De Meermin” is een nieuw gebouw, een theaterzaal dat van toneel kijken een “genot” maakt. Meer info: www.plankvast.be – Speeldagen: 10,11 en 12 november 2022 om 20u en op 13 november om 14u.

Door admin