Feestelijke opening van: “Spinning Jenny” in de Hoogpoort 57 Gent In een unieke historische kelder, met top dj-sets op de achtergrond. Al dansend begeleiden de energieke spinning instructeurs je 45 minuten lang. Met lichte halters en push-ups op het stuur trainen we ook je bovenlichaam.Van swinging 90’s tot upbeat techno maken verschillende dj’s op maat gemaakte sets. Speciaal voor de spinning lessen van Jenny. De naam Jenny is gekozen naar Lieven Bauwens 1769 -1822 naar het mechanische spinnewiel. Vanaf 15 jaar is iedereen welkom bij Jenny.Reserveer je spinning lessen via de website of de app. Je ziet in het lessenrooster steeds de lesgever, dj, en genre van de set. Info: website www.jenny.be of Facebook jenny.spinning.gent Reserveer je spinning lessen via de website of onze app. www.gentinbeeld.gent