15 acteurs uit 11 verschillende gezelschappen brengen ‘Instinct’ de theaterversie van een Amerikaanse film noir gebaseerd op een misdaadroman uit 1935 : ‘Double Indemnity in Three of a Kind’ van James M. Cain (bekend van ‘The Postman Always Rings Twice’). Billy Wilders klassieke verfilming van het boek wordt vaak genoemd als de ultieme film-noirthriller uit de jaren 40. Walter Neff, een verzekeringsagent, die valt voor de schoonheid van de reeds getrouwde Phyllis. De gevoelens zijn wederzijds. Samen beramen ze een snood plan om Phyllis’ echtgenoot, om te brengen en zodoende al het geld van zijn levensverzekering te incasseren. Het plan lijkt waterdicht. Lijkt… Voorstellingen vrijdag 1 juli om 20u zaterdag 2 juli om 20u zondag 3 juli om 15u in Minardschouwburg in Gent tickets via www.minard.be (vvk = 16euro – adk = 20euro) mmv : Balsemblomme, Forum 77, Hoger Streven, Klokke, Krakeel, La Barraca, Leiezonen, Multatuli, Trac en de Waanzin

Door admin