Naar jaarlijkse gewoonte heeft ook de Minard Schouwburg een rijk gevuld programma. Met o.a. het Vernieuwd Gents Volkstoneel met het stuk “Tabasco” in regie van Frank Van Laecke, Koen Crucke & Luk De Bruycker met als titel “KOENfeeranse” en natuurlijk mag de Compagnie van de Leute niet ontbreken met “B&B d’Amuzeleute”. Om de magen de spijzen, zal Professor Gensch een “Culinairen Ekspozee” geven en om de nacht in te gaan op 21 juli, dat doen we met Wim Claeys met de niet mis te verstane titel “De Nacht van de Vuile Liedjes”. In zaal Nova zal de Pop Koning (Jean Pierre Maeren) samen met zijn Renaat, Gaston en Vaseline hun wedervaren in het WZC, na nota bene een brand toe lichten. getiteld: “Oost West, tehuis best”, dit word een uur en een half lachen met poppen en pruiken… schuddebuiken.

Folderprogramma – klik hier

Door admin