Deze middag (10 juni 2022) alleen maar blijde gezichten op de persconferentie in de Minard Schouwburg. Georganiseerd door de Stad Gent., de Gentse Feesten Burgemeester, Bram Van Braeckevelt, was maar al te fier om het magazine voor te stellen van de 3080 evenementen die zullen plaats vinden tijden de Gentse Feesten 2022. Mevrouw Daniëlle Baude, Account Manager Roularta, was terecht trots op de uitgave voor de magazine voor Gentse Feesten 2022. De directeur van de Minard Schouwburg, Nathalie De Neve, herleeft, 10 dagen zal de Minard schouwburg bruisen van Volkstheater, daar waar het om de Gentse Feesten om draait. De corona periode gaf de Minard Schouwburg ook de gelegenheid voor wat vernieuwing, daarom deze primeur: de oude barstoel zullen worden geveild, niet zomaar, het zullen gehandtekende barstoelen zijn van artiesten die gekend zijn in deze schouwburg… wanneer? De site volgen van www.minard.be

Door admin