Kunstwerk ‘Lupine Flowers’ van Arne Quinze geplaatst op de Kouter in Gent. Dat zal in alle vroegte gebeuren. Het uitzonderlijk transport wordt verwacht om 7u ’s ochtends op de Kouter, uiterlijk om 8.30u moet het plaatsen achter de rug zijn. We nodigen jullie graag uit om beelden te maken van dit moment. Het kunstwerk van 5.84 meter hoog zal tijdelijk op de Kouter komen te staan en sluit zo aan op Floraliën Gent. Het kunstwerk komt er op vraag van de Floralien, in samenwerking met Coutre, de coworking-plek in de historische Wolweverskapel in de Kleinvleeshuissteeg, een zijstraat van de Kouter. Daar vindt tijdens de Floraliën een tentoonstelling plaats rond het thema bloemen, in samenwerking met bekende en minder bekende kunstenaars. De sculptuur van Arne Quinze is de blikvanger van de tentoonstelling “Hedendaagse kunst krijgt bij ons een belangrijke plaats, en vormt een symbiose met ons dagelijks werk. ‘Quality work en quality play’ is ons motto. We bieden jonge kunstenaars meteen ook de kans om hun werken te koop aan te bieden. Dat kunnen mede ondersteunen voor het plaatsen van een eerste Arne Quinze in het Gents straatbeeld stemt ons intens gelukkig.” Team Coutre www.gentinbeeld.gent. www.gentinbeeld.site